Les polseres

Les polseres
Les polseres

12.04.2014

En l’edició d’enguany del Firó s’ha introduit una novetat que degut a una mala interpretació ha estat discutida en alguns mitjans de comunicació: la polsera.

Aquest nou element, lluny de voler excloure ningú de la festa, preten millorar l’organització i garantitzar que els participants puguin accedir als mitjans i serveis que es posen al seu servei.

L’èxit de participació de les darreres edicions de la nostra Festa ha provocat que en algun moment hi hagues gent (tant dels col·lectius com particulars) que es va quedar sense poder accedir a alguns dels serveis previstos per l’organització (transport, berenar,etc).

Per aquest motiu els col·lectius i l’Ajuntament es plantejaren trobar algun sistema que permeti millorar les previssions i mantenir un control mes ajustat de les mesures que s’han de pendre per fer accesibles els serveis a la major part de participants possible.

En definitiva la pulsera serveix per poder tenir berenar, accés al bus o tramvia, etc. i no exclou ningú de la festa ja que qui vulgui anar com a particular ho podrà seguir fent sense poder accedir als serveis anteriors ni als espais acotats pels col·lectius.

 
 
Lema